Jak se cítíme v jógových šatech

Jak se cítí v jógových šatech ženy z týmu milujemejogu?

 

Judita 

To je ta, co to celé vymyslela. 


"Je to geniální, že mohu mít krátkou sukni a cítit se úplně v bezpečí. Vždyť mám pod tím kraťásy! Ale to ostatní nevědí. Je to prostě krása :-) :-) :-).

Můj favorit vždy byl a asi na vždy bude tento model: JUICY LIFE. Byly to úplně první šaty, které jsem navrhla, je to má srdcovka a ještě mě nikdy nezklamaly: na józe, na salse, na rande nebo když si potřebuju připomenout, že život je prostě šťavnatý."

Judita_Juicy_Life

Judita v šatech Juicy Life

 

Lucie

Operation manager

"Úplně nejraději teď mám ostružinové šaty Blackberry dance. Bambus je úžasně příjemný materiál. Ostružinovou barvu miluji.

Už jsem v nich absolvovala večeři v restauraci, různé procházky v přírodě i dětské hřiště s dcerou. Nejraději je kombinuji s bílými teniskami."

Lucka_Blackberry_dance

 Lucka v šatech Blakberry dance
 
 
Kristýna
Social media specialista, fotografka
 
"Svobodně, uvolněně a žensky. Tak se cítím vždy, když si na sebe vezmu šaty. Ale ty jógové, které mi visí na ramínku ve skříni, jsou trošku jiné. Navržené tak, aby se daly vzít nejen na běžné nošení, ale i na různé sporty. Připravené na všechny dobrodružství, které vás jen napadnou. Mě napadlo si je vzít jako neopren při potápění (šaty mám z látky podobné té jako plavky). A ta svoboda, uvolněnost a ženskost mi zůstala i v 8 metrech pod vodou. Trik je totiž v tom, že jógové šaty mají pod sukní ještě jógové kraťásky. ;)"
 

 

Týna v bílých šatech

 

A jak se v jógových šatech cítí naše nejvěrnější zákaznice?

Kateřina Gřešková 

"Zamilovala jsem se do jógy a díky setkání s Juditou Berkovou pro mne jóga dostala úplně jiný, nepopsatelný, nádherný rozměr.

Jógové šaty jsem si zamilovala hned, jak jsem je vyzkoušela, a to pro jejich ženskost, pohodlnost, příjemnost, barevnost. Jsem vděčná za ně a za celý Yoga Life Happy Life team. Moc vám všem děkuji."

 

Jogove_saty_na_bali

Katka v šatech Greek Goddes

 

 

A jak se cítíte v jógových šatech Vy?

Napište nám. 

Máme Vás moc rádi ♥.