Barvy: jak vědomě používat vibrace barev

... a jak tyto vibrace ovlivňují naše vnitřní naladění.

 

Každá barva má svou vibraci. Když volíme své oblečení, mohou se stát dvě věci:


1) VYJÁDŘENÍ


Vibrace barvy oblečení podpoří mé vnitřní vyladění. Oblečení se stává zhmotněným vyjádřením mé nálady. Vzniká soulad, harmonie. Jak uvnitř, tak venku. Pokud jste v jógovém programu Jak se sledují znamení, tak toto je znamení, že jsem na cestě své duše = na cestě za svými sny.

 

Jóga doma s Juditou

Jóga doma v jógových šatech


2) PODPORA


Použiji vibraci barvy oblečení jako podporu, jako nástroj vnitřního posunu tím směrem, kterým se chci ubírat. Jde o posun o krůček na emocionální škále, nikoliv o skok z jednoho pólu na druhý. Vibrace barvy mě lehce vezme o stupínek tam, kde chci být, protože mé vnitřní vyladění je v tu chvíli podobné, jako ladění barvy. Dorovnávání frekvence je tedy snadné.


Spoléhat se ale na vibraci barvy, že mě ihned vezme z jednoho pólu na druhý, je ošemetné. Jde o velký rozdíl frekvencí a jejich dorovnání bude nejspíše vyžadovat více času a mé vědomé práce s myslí. (Vědomá práce s myslí je součástí jógových online programů: 10 Dní s jógou a Jak se sledují znamení)


Když mi je smutno, je lepší vyjádřit svůj smutek oblečením, než-li ho zaplácávat veselými barvami. Smutek pro mě má poselství a dokud ho nevyslyším, bude zůstávat. Pokud vědomě zůstanu v této emoci a podpořím a uctím ji barvou svého oblečení, zvyšuji tím možnost, že tentokrát poselství smutku uslyším a tím se uvolní můj potenciál a svoboda. A tím se také posouvá mé frekvenční ladění.

 

 Jógové šaty Odvážná VaianaJógové šaty More beautiful not possible

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barva šatů může podpořit mé vnitřní vyladění


Jak si tedy vybrat barvu?


Nechat to úplně a zcela na intuici. Dělat si tabulku barev a rozepisovat, jak každá působí, mi připadá jako bolestivé zjednodušení. Bolestivé proto, že dveře škatulky mě uzavírají od nekonečných kombinací a vesmírných možností. Záleží na tolika faktorech a na kontextu situace. Jedna barva může mít zcela jiný účinek dnes a jiný zítra. Je dobré zůstávat otevřená a vnímat to, co si dnes chce obléknout má duše. Ta zkrátka vždycky ví :-). Rozhodně ví lépe než jakákoliv tabulka.

 

 

S láskou a vděčností,

podpis (kopie)